Ingatlaniroda: +36 20 391 94 80 

Larus ingatlan, az Ön szomszédságában

larusingatlan logo

Sipos Judit vagyok, 54 éves!
2011-ben úgy döntöttem, hogy valóra váltom az álmaim és alapítványomat létrehozva, hivatalosan is belefolytam az állatvédelembe.
Az ingatlanközvetítés mindig is foglalkoztatott, így ezt a hivatást választottam, hogy állatvédelem és a hivatásom beleférjen életem minden szakába. Kitanultam a szakmát, létrehoztam a www.larusingatlan.hu weboldalam, és mint független ingatlanközvetítő állok ma már ügyfeleim rendelkezésére a nap 24 órájában. Ismerőseim szerint kommunikációs készségemnek és empátiámnak köszönhetően hamar azonosulni tudok az ügyfeleimmel, ami elősegítette eddigi és jelen munkámat is.

Ez a hivatás a bizalmon alapszik...

Önök betekintést engednek az életükbe, szinte mindennapjaik részeként, így azt kérem Önöktől ismerjenek meg és azt követően döntsenek, hogy bizalmat szavaznak-e nekem ingatlanuk kiadásában, vagy értékesítésében.

Pénzügyi tanácsadói csapattal és általános ügyvédi segítséggel állok rendelkezésükre.

Irodánk ingatlanközvetítéssel is több mint 10 éve foglalkozik.

A Megbízás nem kizárólagos, nincs benne „elbújtatott” apró betűs rész. Csak és kizárólag azokat az ingatlanokat mutatjuk meg az érdeklődőknek, mely az előzetesen felmért igényeiknek megfelel.

Az ingatlanközvetítés mellett irodánk segítséget tud nyújtani a megvásárlandó ingatlanhoz szükséges hitel ügyintézésében, szemle és tulajdoni lap beszerzésében, valamint az ügyvéd által készítendő okirat elkészítésében.