Ingatlaniroda: +36-20/391-94-80  
Ügyvédi iroda: +36-28/387-564

Mravik ingatlan, az Ön szomszédságában

Irodánk több, mint 20 éve működik Veresegyházon, melynek köszönhetően széleskörű és kiterjedt helyi ismeretekkel rendelkezik.
Ügyvédi irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az elektronikus cégeljárásban: cégalapítás, módosítás, végelszámolás; ingatlanügyekben: telekmegosztás, használati megállapodás, adásvételi-, ajándékozási szerződés készítése; örökösödési, hagyatéki ügyekkel kapcsolatos okiratszerkesztés, végrendelet készítése, házastársi vagyonközösségi szerződések készítése.
Minden ügyvédi megbízást megelőz egy előzetes konzultáció, ügyfeleinkkel átbeszéljük az ügyet, mellyel kapcsolatosan korrekt felvilágosítást adunk, úgy a megoldás, mint a megbízási díj tekintetében. Így ügyfeleink megfelelő információ birtokában tudnak dönteni, hogy megbízást kívánnak-e adni.

Irodánk ingatlanközvetítéssel is több mint 10 éve foglalkozik.

Képzett szakember fogadja az érdeklődőket, veszi fel az ingatlan paramétereit és átbeszéli a Megbízás tartalmát. A Megbízás nem kizárólagos, nincs benne „elbújtatott” apró betűs rész. Csak és kizárólag azokat az ingatlanokat mutatjuk meg az érdeklődőknek, mely az előzetesen felmért igényeiknek megfelel.

Az ingatlanközvetítés mellett irodánk segítséget tud nyújtani a megvásárlandó ingatlanhoz szükséges hitel ügyintézésében, szemle és tulajdoni lap beszerzésében, valamint az ügyvéd által készítendő okirat elkészítésében.